0 Thoughts.

  1. etamah komputerna weh kudu diganti..
    pentium tilu mah atuh siga jaman fir’aun keur ogo..
    tapi da fir’aun oge ayenamah make Core 2Duo.
    kumaha atuh minke?
    wawartos we atuh ka wanita superior

Ada komentar?

%d bloggers like this: